Velkommen til Frivilligportalen

Ohøj, er du frivillig i Coding Pirates? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Det her er Frivilligportalen. Herinde kan du finde al nyttig information om at være frivillig. Både hvis du er ny frivillig, og hvis du har været frivillig i flere år. På denne side kan du få hjælp til at finde lige det, du søger i Frivilligportalen.

Er du ikke frivillig endnu?

Hvis du endnu ikke er frivillig i Coding Pirates, så kan du læse mere om Coding Pirates som organisation her, og om at være frivillig her, hvor du også kan skrive dig op til at blive frivillig.

Sådan finder du rundt i Frivilligportalen

Herunder får du en kort beskrivelse af de væsentligste menupunkter i Frivilligportalen.

Kontakt os

Mail:  [email protected]
Telefon:  27 83 65 25

Kontakt os på Slack

Det er også muligt at kontakte Sekretariatet på Slack:

Ny forening

Går du med et ønske om at starte en ny forening eller en ny afdeling af Coding Pirates? Så har vi samlet de vigtigste overvejelser før oprettelse samt tringuides til at oprette hhv. en forening og en afdeling.

Året rundt

Få et overblik over et “Coding Pirates-år”. Her finder du tips og anbefalinger til opgaver, der kan løses årligt, før hver sæson, hver uge, hver måned og efter hver sæson. Du finder desuden det lokale og nationale årshjul.

Rekruttering

Rekruttering af pirater og frivillige til sin afdeling og/eller forening er en essentiel del, som ofte igangsættes forud for en ny sæson. Vi har samlet en række tips, anbefalinger og materialer i forbindelse med rekrutteringsarbejdet.

Kommunikation

Det er vigtigt at vælge hvilke kommunikationsplatforme, I som forening/afdeling vil bruge kræfter på. Få et overblik over alle vores platforme, så kan I frit vælge platforme, der passer jer bedst. Find  desuden al vores grafiske materiale.

Guides

Vi har samlet alle nyttige guides opdelt i kategorierne administration, grafik og foto samt klubaften og events. Alt fra hvordan du indhenter børneattester og fototilladelser til information om bankkonti samt forsikringer. 

Inspiration

Ingen idéer er for store, for små, for skøre eller for omfattende til denne inspirationsside. Her samler vi alle idéer i et stort inspirationskatalog, som frit kan benyttes af alle frivillige.

Mange måder at være Coding Pirates på

Ingen foreninger, afdelinger, frivillige eller pirater er ens. Derfor vil det langt fra være alle vores guides og anbefalinger, der vil være relevante for alle. Frivilligportalen er blot en hjælp til foreningsarbejdet – og altså ikke et billede på, hvad der er rigtigt eller forkert. Tag hvad du kan bruge.

Hjælp os med at blive bedre

Hvis du har tilføjelser, rettelser eller input til Frivilligportalen, så send dem gerne til [email protected]. Alle forslag er velkomne. Vi udgiver gerne guides og vejledninger med dig som forfatter.

Hjælp os med at blive bedre

Hvis du har tilføjelser, rettelser eller input til Frivilligportalen, så send dem gerne til [email protected]

Coding Pirates Denmark
Sverigesgade 20, 1. sal
5000 Odense C
[email protected]
+45 27 83 65 25

Mandag-torsdag kl. 9-16
Fredag kl. 9-13

CVR: 35552316

Privatlivspolitik